PRINTEN & KOPIEREN

PRINT- EN KOPIESERVICE

KLEUREN- EN ZWART-WIT KOPIES

Diverse mogelijkheden verkleinen en vergroten van 25% tot 600%, multikopie vergroting, beeldherhaling en postkaarten-schikking, negatief en in spiegelbeeld kopiëeren, speciale fotofunctie en vergrotingen tot A3-formaat. Er is ook de mogelijkheid om een zwart-wit origineel te kopiëren in een andere kleur.

Onze professionele kleurenkopiër is uitgerust met een automatische documentfeeder en automatische detectie van kleur of zwart-wit. Zo is het perfect mogelijk om gemengde kleur- of zwart- wit kopies te maken. Enkel de bladzijden waar kleur is gebruikt zullen als kleurenkopies beschouwd worden. De prijs is afhankelijk van het aantal kopies.

PRINTEN VAN UW DIGITALE BESTANDEN

Wij printen al uw PC-files of Mac-files af in kleur aan een professionele kwaliteit op papier of karton, gaande van 65gr. tot 300gr. - formaten van 90x140mm tot 330x480mm. Ook printen op transparanten behoort tot de mogelijkheden. 

Voor PC kunnen wij printen uit volgende programma's : Excell, Word, Publisher, Power-point, Photoshop. Op mac is dit: Word, Illustrator, Photoshop, Indesign, Pages, Numbers, Key-note. Vanzelfsprekend zijn dit allemaal de allernieuwste versies. Niettemin is het steeds de beste keuze om uw bestanden in PDF-formaat aan te leveren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Laat uw favoriete digitale foto printen op A3- formaat (30 x 42cm.) voor slechts 2 euro. (instelkost + papier inbegrepen).

Verenigingen en studenten kunnen steeds rekenen op een zeer interessante prijs.

Ook voor strooifolders om in Wingene en/of Zwevezele te bedelen bieden wij u een zeer voordelig tarief aan.

 

STUDENTENDRUKWERK

PRINTEN

Wie echt gemakkelijk wil zijn en een kwaliteitsvolle thesis wil, kiest natuurlijk voor het volledig laten afprinten van zijn thesis bij ons. Alle thesissen worden aan dezelfde kwaliteit afgedrukt en zodoende is er geen kwaliteitsverlies, wat bij het kopiëren wel het geval is. Géén last van slechte of scheve afdrukken èn vooral geen lange wachttijden bij het zelf afdrukken van uw thesis. Wij printen vanuit alle mogelijke programma's, maar het best is uiteraard om uw documenten om te zetten naar een PDF- formaat. Er wordt meteen een eerste exemplaar afgedrukt en indien alles in orde, worden dan de andere exemplaren afgewerkt. Het is ook mogelijk om automatisch recto-verso te printen.

GEMENGDE AFDRUKKEN (ZWART-WIT + KLEUR)

U kunt uw thesis ook laten afdrukken op onze snelle professionele kleurenprinter. Enkel de pagina's die kleur bevatten worden als kleurenprints beschouwd. De prijs voor zwart- wit afdrukken is 5 ct. per afdruk en de kleurbladzijden kosten 25 ct. per afdruk. Bij meer dan 500 kleurenafdrukken speciale voorwaarden. Ook kaftjes kunnen probleemloos afgedrukt worden!

INBINDEN MET RINGEN

Er worden zwarte ringen gebruikt en kan indien nodig dezelfde dag ingebonden worden. Kostprijs wordt bepaald naargelang het aantal bladzijden. Prijs van 0,75 tot 3 euro/boek. Ook metalen ringen zijn mogelijk mits 2 euro opleg.

INBINDEN MET LIJM

Uw eindwerk wordt op een revolutionaire manier ingebonden. Dit betekent een supersterke en vliegensvlugge inbinding, zonder droogtijden. De kostprijs voor boekjes tot 125 blz. bedraagt 2 euro. Voor boekjes tot 225 blz. is dit +/- 2,50 euro per boek. Het is ook mogelijk om een pastic kaftje aan te brengen.