Drukwerk

PRE-PRESS

Wij beschikken over een eigen pre-press afdeling en kunnen voor u de opmaak verzorgen of uw ideeën omzetten naar een drukklaar resultaat.

U bent zelf creatief en hebt zelf iets gemaakt op de computer en wil snel resultaat?
Ook dan zetten wij uw opmaak in een mum van tijd om naar het gewenste resultaat.

DIGITAAL DRUKKEN

Dankzij de hedendaagse digitale druktechniek worden kleine oplages in kleur nu betaalbaar. Dit heeft verschillende voordelen zoals de lagere productiekost, mogelijkheid tot personalisatie en grote flexibiliteit. De kwaliteit neemt jaar na jaar toe en hierdoor is het veschil met offset drukken nog nauwelijks te onderscheiden met het blote oog.

Wij beschikken ook over een speciale digitale machine om omslagen te bedrukken zodat omslagen ook voor kleine oplages zeer laag geprijsd zijn en voor iedereen betaalbaar. Dit zou een einde moeten maken aan de lelijke stempels die we soms terugzien op omslagen.

Ook gepersonaliseerd drukwerk behoort tot de mogelijkheden en dan denken we in eerste instantie aan geadresseerde omslagen met opdruk van uw logo, maar ook uitnodigingen krijgen een hogere uitstraling met een persoonlijke aanspreking, waarbij ieder exemplaar uniek is.