GROOTFORMAAT

EXTRA LARGE FORMAT PRINTING

GROOTFORMAAT PRINTEN

Dankzij onze grootformaat solventprinter beschikken wij over de mogelijkheid om afdrukken te maken op extra groot formaat en dit op diverse dragers (papier, fotopapier, raamstickers, canvasdoek, vinyl, bache, enz.).

De maximum printresolutie van 1440 dpi geeft een prachtige fotokwaliteit. Altijd een schot in de roos!

PRODUCTEN

POSTERS

Ideaal voor het aankondigen van uw activiteiten op groot formaat, denk maar aan baanaffiches, verkiezingsaffiches, enz.. en op de hoogste resolutie uiteraard ideaal voor uw favoriete foto af te drukken,
ideaal om op uw kamer op te hangen. Dit is ook op fotopapier en canvas.

STICKERS

Naast het betere werk voor raamstickers, autostickers op grootformaat bieden wij ook de mogelijkheid om stickers in speciaal uitgesneden vormen aan te maken. Deze prints zijn weersbestendig en dus geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. 

WERFBORDEN - PANELEN

Ook voor panelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ofwel kunt u bij ons een grote sticker laten printen die u zelf gemakkelijk kunt aanbrengen op uw bord of u kiest het plaatmateriaal bij ons ter plaatse en wij kleven dit voor u op. Dit is de ideale oplossing voor betaalbare reclamepanelen en werfborden. ​

SPANDOEKEN

Spandoeken zijn te verkrijgen in pvc en mesh (winddoorlatend) in alle mogelijke formaten. Denk maar aan uw publiciteit op evenementen, wielerwedstrijden, sponsoractiviteiten, enz... ook het Heras- formaat is handig voor bouwwerven. Wij printen deze steeds aan een hoge kwaliteit met mogelijkheid om zelfs een extra bescherming aan te brengen tegen krassen en vuil worden. Deze behandeling zorgt ook voor een langdurige UV- bescherming.